Sofa outlet hvor du kan finde din drømmesofa

Er din sofa ved at være slidt, eller trænger du bare til, at der sker noget nyt i stuen? Så kan en ny sofa være den helt rigtige løsning. Her hos JSOD Sofa Outlet i Aabenraa, mellem Haderslev og Sønderborg, har jeg altid et bredt sortiment af kvalitetssofaer i mange forskellige størrelse og til yderst konkurrencedygtige priser. I min sofa outlet skulle alle kunne finde lige den sofa, de går og leder efter.

Bredt sortiment af lækre sofaer i høj kvalitet

Når du går på udkig efter din næste sofa hos JSOD Sofa Outlet, finder du et virkelig bredt sortiment af forskellige typer sofaer. Næsten så bredt, at det kan være svært at vælge sin nye sofa. Derfor står jeg også altid klar til at hjælpe og guide dig i dit valg af sofa, så du kommer hjem med det helt rigtig møbel.

Uanset hvad dit behov er, så gør jeg altid mit bedste for at finde en sofa, der passer til lige netop dig og dine ønsker. Står du og mangler en farverig sofa til at sætte lidt kulør på stuen, så klarer vi det.​

​Er der familieforøgelse på vej, eller vil I bare gerne udvide jeres sofaarrangement, så finder du også 7-personerssofaer med mulighed for tilkøb af ekstra moduler her i mit kombineret sofa outlet, senge outlet og møbel outlet.

Mit outlet er placeret i Aabenraa, kun en kort køretur fra Haderslev på den ene side og Sønderborg på den anden. Mine kunder kommer dog fra hele landet. Det gør de, fordi de ved, at jeg altid går en ekstra mil for at finde lige præcis deres drømmemøbel.

Betal din sofa i rater

Jeg har altid haft et stort fokus på at yde en ekstra service til mine kunder. Jeg vil være sikker på, at du går fra min sofa outlet glad og tilfreds. Derfor tilbyder jeg ud over rådgivning og personlig service blandt andet også, at du kan betale din nye sofa ved hjælp af basisbank. Det ordner vi, når du har valgt din nye drømmesofa. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at finde den.

Kontakt os for at høre mere!

Ønsker du at vide mere om mit brede sortiment af kvalitetssofaer, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefonnummer: 22 37 06 46 eller e-mail: bla@jsod.dk

Sovesofa

​Vi har desværre ingen hjørnesofa i butikken lige nu.

KØB DIT MØBEL PÅ AFBETALING​

Priserne på min sofaer, senge og andre møbler er meget konkurrencedygtige. Jeg forhandler desuden møbler i mange forskellige prisklasser, så der er noget for alle. Hvis du ikke har mulighed for at betale hele summen med det samme, kan dit køb finansieres via Basisbank. Det finder vi blot ud af, når du bestiller jeres vare.

​​

Har du yderligere spørgsmål, tøv da ikke med at kontakte mig på telefonnummer: 22 37 06 46 eller e-mail: bla@jsod.dk. Jeg står altid klar til at tage en uformel snak om dit næste møbel.

Vi samler på glade og tilfredse kunder! Skal du være den næste?

​Hos JSOD Sofa Outlet Danmark lægger vi vægt på glade og tilfredse kunder, der glæder sig over de gode priser og den gode service, vi stræber efter at tilbyde.

Hør direkte fra vores kunder!​

På vores Facebookside har vi mange kunder der har skrevet pæne anmeldelser af vores virksomhed, priser og gode service. Hvis du ønsker at gøre en god handel, så tøv ikke med at komme ned forbi vores outlet i Aabenraa.

Du kan læse alle anmeldeser på vores facebook side.

Læs anmeldelser

​Camilla Unger

Super god service👍🏼

Kan klart anbefales😃

Johanna Petersen

​Super godt sted.

Ikke sidste gang vi handler her 😊👍👍

René Sørensen

SUPER service, man får rigtig meget sofa for pengene. Kan kun anbefales.

Skriv til os!

Hvis du har spørgsmål til vores sofaer og senge eller til finansiering, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

JSOD Sofa Outlet Danmark 

Søstvej 19
​6200 Aabenraa


CVR: 38610317 

Kontakt os

☎ Tlf.: 22 37 06 46

✉ E-mail: bla@jsod.dk

følg os

Betalingsmuligheder

Kontant, finansiering, MobilePay & bankoverførsel.

Se de nyeste tilbud