Senge outlet med en bredt udvalg af kvalitetssenge

Mangler du en ny komfortabel seng? Så er det heldigt, at jeg hos JSOD Sofa Outlet forhandler meget mere end sofaer. Min butik ligger i Aabenraa, lige mellem Haderslev og Sønderborg, men mine kunder kommer fra hele landet. Det gør de, fordi de ved, at jeg altid har et bredt sortiment af senge i mit senge outlet.

En kvalitetsseng til en god nats søvn

Som de fleste andre ved jeg godt, hvor vigtigt en god og komfortabel nattesøvn er. Uden en god nats søvn kan det være svært at koncentrere sig om dagens gøremål. Derfor finder du mange forskellige typer senge i mit senge outlet, og vi kan helt sikkert også finde en seng, som lever op til dine ønsker.

Når du besøger mit senge outlet, har du måske allerede besluttet dig for, hvilken seng du vil have. Fantastisk! Men det er også helt okay, hvis du endnu ikke har besluttet dig. Jeg står gerne klar til at vejlede og rådgive, så vi i fællesskab finder en seng, som giver dig den optimale komfort hver eneste nat i mit kombineret møbel outlet, sofa outlet og senge outlet.

Du finder blandt andet lækre continental senge i varierende størrelser, men også tilbehør såsom en topmadras. Du er altid velkommen til at komme forbi min butik beliggende i Aabenraa og tage en uformel snak om dine ønsker for en ny seng. Så kan du også få lov til at tjekke sengens kvalitet, inden du investerer i den.

Få din nye seng på afbetaling

Selvom min senge outlet har meget konkurrencedygtige priser, så finder du sjældent en seng helt billigt. Derfor har du hos mig mulighed for at betale med basisbank. Så kan du betale et mindre beløb hver måned, men stadig få din nye seng med hjem i dag.

Kontakt mig for at høre mere!

Skal jeg hjælpe dig med at finde din næste seng, eller har du andre spørgsmål til min senge outlet? Tøv endelig ikke med at kontakte mig på telefonnummer: 22 37 06 46 eller e-mail: bla@jsod.dk.

KØB DIT MØBEL PÅ AFBETALING​

Priserne på min sofaer, senge og andre møbler er meget konkurrencedygtige. Jeg forhandler desuden møbler i mange forskellige prisklasser, så der er noget for alle. Hvis du ikke har mulighed for at betale hele summen med det samme, kan dit køb finansieres via Basisbank. Det finder vi blot ud af, når du bestiller jeres vare.

​​

Har du yderligere spørgsmål, tøv da ikke med at kontakte mig på telefonnummer: 22 37 06 46 eller e-mail: bla@jsod.dk. Jeg står altid klar til at tage en uformel snak om dit næste møbel.

Vi samler på glade og tilfredse kunder! Skal du være den næste?

​Hos JSOD Sofa Outlet Danmark lægger vi vægt på glade og tilfredse kunder, der glæder sig over de gode priser og den gode service, vi stræber efter at tilbyde.

Hør direkte fra vores kunder!​

På vores Facebookside har vi mange kunder der har skrevet pæne anmeldelser af vores virksomhed, priser og gode service. Hvis du ønsker at gøre en god handel, så tøv ikke med at komme ned forbi vores outlet i Aabenraa.

Du kan læse alle anmeldeser på vores facebook side.

Læs anmeldelser

​Camilla Unger

Super god service👍🏼

Kan klart anbefales😃

Johanna Petersen

​Super godt sted.

Ikke sidste gang vi handler her 😊👍👍

René Sørensen

SUPER service, man får rigtig meget sofa for pengene. Kan kun anbefales.

Skriv til os!

Hvis du har spørgsmål til vores sofaer og senge eller til finansiering, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

JSOD Sofa Outlet Danmark 

Søstvej 19
​6200 Aabenraa


CVR: 38610317 

Kontakt os

☎ Tlf.: 22 37 06 46

✉ E-mail: bla@jsod.dk

følg os

Betalingsmuligheder

Kontant, finansiering, MobilePay & bankoverførsel.

Se de nyeste tilbud